dilluns, 12 de novembre del 2018

El Camí Verd col·labora amb el SOI a l’hort d’en Pepitu

Redacció del SOI / SPL

Des de fa uns mesos els components del Camí Verd, Oscar, Dani F., Dani M, Mohamed, Montse, Àurea R, Joan P, Juan Antonio, Joan G I Gerard, els dimecres pel matí fem l’activitat d’horta amb un grup del SOI, a l’hort que hi ha al costat de la bassa, i que s’anomena l’hort d’en Pepitu.
Tenim molt bon rotllo entre tots els components dels grups, ens agrada treballar tots plegats, passar una bona estona i també riure molt.
L’intercanvi entre els dos grups ha sigut molt positiu, poc a poc ens hem anat coneixent i cada vegada la relació entre nosaltres ha sigut més fluida i interesant per a tots.
Les tasques que fem son les de regar, treure herba, collir flors, collir llavors, plantar, vendre, l’hotel d’insectes, que és un projecte molt interessant que portem a terme de forma conjunta, per facilitar que els insectes de l’hort tinguin el seu espai i facilitin la pol·linització, es mengin paràsits, etc.
Hem après diferents maneres de plantar, nosaltres a Santa Oliva ho fem amb solcs, i aquí ho fem en bancals, que és un altra tècnica.
Ens agrada molt aquesta estona que passem amb els nostres companys del SOI, és una  forma d’aprendre i de tenir més  coneixents.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió