dilluns, 7 de maig del 2018

Port Aventura


Redacció Llar - residència Mar i Cel


Ahir, dia 5 de maig del 2018, vam anar a Port Aventura. De la Llar-residència Mar i cel vam anar l’Oscar R, l’Enric F, la Silvia R, la Mireia G, la Karen T i el Manel A, amb el Sergi R i la Noelia. De la Llar-residència Ventall hi vam anar el Juanmi, el Joan P, la Laura R i l’Ester S, amb l’ Ester C. També van venir el Xavi i la Mª Àngels de recepció

 

Vam pujar al Furius Baco, Tutuki Spash i al Shambala. També vam pujar al globus de la Xina, a la serp per a nens, a les taces giratòries, als “cavallets”, a l’estampida, al tren de la mina, al “coco piloto”, a les “mariposas saltarinas”, al Tami Tami, a l’Huracan Condor de nens, al Sesamo Aventura, als toros de xoc i també vam veure l’espectacle “revoluccion”, de l’oest.

 

Amb tot això vam fer dos grups: un per a les atraccions fortes i les d’aigua i un altre pels espectacles i atraccions suaus. No feia gaire calor i va començar a ploure a les 16:00 i van tancar el Shambala, el   Dragon Khan i l'Huracan Condor.

 

Vam poder passar els entrepans i dinar dins el parc. Això sí, els refrescos els vam comprar allà. Però al matí vam esmorzar fora del parc i va ser una dia impressionant.


          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió