dijous, 2 de febrer del 2012

FEM AGENDA! A Radio Calafell (Servei de Teràpia Ocupacional Calafell)

VOLS?Aportar coneixements, on es produeixen interrelacions mitjançant un intercanvi d’experiències i coneixements, és el programa que ha donat el tret de sortida al VOLUNTARIAT amb el grup del Servei de Teràpia Ocupacional, de la Fundació Santa Teresa, emplaçat a Calafell.


Aquest mes de Gener del 2012 aquest grup, juntament amb el suport voluntari de la Montse Sole, han iniciat les primeres sessions del Taller de rádio enfocades a realizar un programa d’emissió mensual, anomenat : FEM AGENDA!, que s’emetrà per rádio Calafell.

FEM AGENDA! vol establir vinculació entre el grup i la ciutadania del municipi per tal de compartir informació de les activitats que es promouen a l’Agenda de l’Ajuntament de Calafell , recomenar activitats culturals, gaudir de bona música, vivenciar l’esport, realitzar entrevistes personalitzades i sobretot COMUNICAR!

COMUNICAR és expressar-se, és interactuar, és relacionar-se, és projectar-se, és obrir-se al món... Amb aquest Taller de rádio els protagonistes estan gaudint i descobrint la força d’aquesta comunicació ,que volen projectar i compartir amb els seus futurs oients, per això les seves primeres paraules són: “Sigueu Benvinguts a l’Agenda de Calafell....”. Esperem que us agradi!



“En un món canviant i amb creixents desigualtats socials, el voluntariat continua sent una eina per a la transformació social, perquè fa paleses les necessitats i la manca d’igualtat d’oportunitats de moltes persones i col•lectius, i les injustícies socials i globals que les causen” Partcipar és actuar!



Vols oferir el teu temps, la teva experiència i el teu compromís?

Vols formar part activa del Voluntariat de la Fundació Santa Teresa a Calafell?

Si ho Vols? pots trucar al 977 667111, preguntar per la responsable de voluntariat i en podem parlar!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió