dilluns, 18 de juny de 2018

Sortida del grup del Camí Verd a la Vall de Núria

Redacció STO

Els dies 16, 17, i 18 de maig, el grup del Camí Verd vam fer una sortida a la Vall de Núria. Ens ho vam passar molt bé.

La casa on estàvem passant aquest dies és diu La Farga dels Maristes i està al poble de Queralbs, molt a prop de l’estació per agafar el cremallera per pujar a Núria.

El dimecres dia 16 vam anar a comprar i a fer una visita al poble de Queralbs, un poble molt antic i tot de pedra típic d’aquestes zones del Pirineu. Ens vam fer una foto molt bonica a la seva església.

L’endemà pel matí vam agafar el cremallera per pujar a Núria. Només arribar  vam agafar el telecabina per pujar fins el Niu de l’Àliga, a 2.200 metres d’alçada, on vam veure els seus rierols i les seves muntanyes, tot molt impressionant. Després vam fer una visita al Santuari on està la talla de la verge de Núria i també vam fer un tomb pel voltant del llac.
Vam veure cabirols, marmotes, isards, voltors i uns paisatge molt bonic.

A la nit vam anar tots a sopar al restaurant que hi ha a Ventolà: Ca l’Anna. El sopar va ser espectacular, amb embotits típics de la zona i carns a la brasa. Vam quedar ben tips.

El divendres va ser el nostre dia de tornada. Ens va agradar tant aquesta sortida que vam decidir entre tots que ho havíem de repetir.

Els participants en aquesta sortida van ser: Oscar, Àurea, Joan G, Joan P, Mohamed, Dani F, Juan Antonio L, Montse R i Gerard M.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió