dilluns, 21 de maig del 2018

Circ du Soleil!

Redacció de Llars-residències

Entre divendres i dissabte passat, un grup de 90 persones, vam anar a veure l’espectacle Totem, del Cirque du Soleil a Barcelona. Aquesta era una activitat inclosa en el programa d’activitats trimestrals per a les famílies de la Fundació Santa Teresa. Les activitats estan organitzades pels treballadors socials i altres professionals, amb la col·laboració d'alguns voluntaris i van destinades a potenciar la participació de les famílies.



Vam quedar a les 16.30 h a Ventall per reunir-nos tots i anar amb autobús fins a Barcelona. A partir de la valoració dels usuaris de Mar i Cel i residència Ventall podem dir que ha estat una gran experiència per tots nosaltres, ens va sorprendre i ens va fer canviar el concepte del circ i el que esperàvem veure.



L’espectacle va ensenyar tot tipus de tècniques del circ, com pot ser el patinatge, els trapezis, equilibris, humor, música en directe… i això va ser el que ens va cridar més l’atenció. Va ser un espectacle que tractava sobre la vida i l’evolució i van participar-hi una gran quantitat d’artistes que ens van posar la pell de gallina i no ens van deixar gens indiferents!

Ens agraden molt les iniciatives de teatre, musicals o circs, ja que és molt visual i ho podem gaudir molt. Anar al circ sempre és una bona idea, però anar-hi amb bona companyia, és un pla immillorable!

Finalment, volem agrair la implicació de l’Anna Plana, com a organitzadora, i a tots els implicats en la gestió.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió