dijous, 11 de desembre del 2014

DIA DE LA DISCAPACITAT

Aquest any en el Dia de la Discapacitat, el 3 de desembre,  l’Ajuntament de Calafell ens ha rebut  en un acte oficial, a la sala de plens de l’Ajuntament.
En el transcurs de l’acte,  l’alcalde de Calafell, Joan Olivella, va anunciar que  la Fundació Santa Teresa a Calafell tindran ben aviat un nou centre, que es construirà al costat de la Masia de la Sínia. Aquest serà un espai molt més gran que el que tenen ara i es construirà juntament amb el nou Centre de Dia, amb el qual compartiran alguns espais i activitats. L’alcalde ha dedicat també unes paraules d’agraïments a tots els membres de la Fundació Santa Teresa, als quals ha volgut agrair el seu treball i esforç, “ja que esteu fent una gran tasca per a la societat”, ha dit. I ha acabat afirmant “seguiu sent com sou”.
El director general de la Fundació Santa Teresa, José Carlos Eiriz, va  destacar els valors que ens aporten les persones amb discapacitat:  “agraïment, alegria, amabilitat, amistat, amor, coherència, companyia, compromís, convivència, cooperació, esforç, felicitat, generositat, humanitat, honestedat, imaginació, implicació, tolerància, i treball”.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió