divendres, 2 d’agost del 2013

Voluntariat al programa de ràdio HORA PUNTA!

El dimarts 18 de Juny , diferents persones compromeses i actives en el projecte  de Voluntariat de la Fundació Santa Teresa, Vols? sentir el Voluntariat,  van ser partícips del programa especial de ràdio HORA PUNTA, que realitza un grup de membres del Centre de lleure Ventall (Associació Trèvol) i que podeu escoltar cada dimarts a la tarda de 19h a 20h. a Ràdio El Vendrell.
Aquest dimarts en concret el programa es va realitzar en directe des de la Plaça Nova del Vendrell amb un contingut molt variat: música en viu, entrevistes, opinions,...i també la difusió de bones experiències de voluntariat, explicades pels mateixos protagonistes que es vinculen i comparteixen noves oportunitats d’enriquiment mutu obtenint així satisfaccions en les motivacions personals!.
Us donem a conèixer les opinions d’alguns participants!:
·         DANI FERNÁNDEZ: “L’experiència d’opinar per la ràdio va ser bona!. M’ho passo molt bé compartint sortides variades ( a la platja, al cinema, a la bolera, a sopar...) amb el Joan, el Ferran i la Gemma ( voluntaris/es actius en el programa Vols? Quedar). Abans sortia sol i ara surto amb grup i això m’agrada!
·         DAVID PRUSIEL: “Me encantó participar del programa de radio con la Martha i el Marc. Me gusta salir con ellos, estoy a gusto y así ellos me conocen a mí y yo a ellos. Hacemos coses juntos: jugar al pádel, ir al cine, a cenar, al pub musical,.....lo pasamos bien!”
·         RICARDO ALCALÀ: “Em sembla bé el programa de ràdio perquè així vam poder fer difusió del nostre projecte de voluntariat. El voluntariat em sembla bé perquè ens amplia les fronteres i les possibilitats de fer més activitats”.

“L’acció voluntària és una de les expressions lliure, altruista i compromesa de la participació de la societat civil que porta implícita la voluntat de transformació social”




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió