dimarts, 13 de desembre del 2011

Decoració Nadal

Des de principis de Novembre el STO treballem dur per començar a fer la decoració de Nadal. Cada any sorgeixen noves idees, i nous elements de decoració que procurem extreure de materials reciclats. A més de tornar a donar utilitat a aquests estris, deixalles, o restes, aquests elements permeten que fem una activitat distreta, creativa i amb resultats, ja que aquests estris és converteixen en guirlandes de Nadal molt maques.

Amb aquestes guirlandes el que fem és decorar l´entitat: la nostra sala de STO, la recepció i la sala Polivalent on l´entitat: usuaris, treballadors i familiars, celebren la festa de Nadal, que normalment com enguany coincideix amb el divendres abans del dia de Nadal.

Hem pintat, hem dibuixat, hem pegat amb cola, amb silicona, hem cosit, hem punxat, hem retallat, hem passat fils, ho hem penjat del sostre, també del arbre. etcètera. En definitiva hem fet moltes accions diferents per que cada guirlanda necessita el seu procés . Ens agrada les festes de Nadal i fer la decoració cada any és molt important per tots nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per la teva donar-nos la teva opinió