dilluns, 23 de maig del 2016

EXPOSICIÓ SALA PORTAL DEL PARDO

El dia 5 de maig vam anar a la sala d'exposicions del Portal del Pardo, del Vendrell.
Algunes de les obres d'art eren transparències realitzades amb material de cera, plàstic, roba...i la Vicky  Benítez que és la seva autora i ens va guiar la visita, ens les va deixar tocar.

Ramon, Laura, Vicky, Matias, Yolanda, Montserrat,
Joan, Sònia, Silvia

dilluns, 9 de maig del 2016

VISITA A MAS ALBORNÀ

El dia 14 d'abril  el grup de la Gent Gran del STO vam anar a Vilafranca per conèixer noves persones que treballen a Mas Albornà. El centre ens va agradar molt i l'esmorzar que ens van oferir estava molt bo. Ens van regalar un calendari i uns sabons dels que fan ells i vam quedar que un dia ens tornaran la visita.


Cisco, Isidre, Maria, Jaume, Mari, Dolores

VISITA A CASA AMETLLER



El dia 6 d'abril les persones que participen a l'activitat de cuina del STO vam anar a fer una visita a Casa Ametller.


Vam veure com feien les truites, els iogurts i les cremes, i ens van regalar una taronjada natural que estava boníssima. La botiga ens va agradar molt però no ens va agradar gaire que hi haguessin tantes escales per pujar i baixar. Per fer la visita ens vam haver de posar bata, gorro i peücs de paper.




Anabel, Anna, Enrique, Alejandro, David, Juan Antonio, Joan, Núria i Jordi

BITLLES CATALANES AL PARC DEL FRANCOLÍ

Unes quantes persones de la Gent Gran del STO vam anar al Parc del Francolí a Tarragona per participar en una activitat organitzada per la Fundació Onada de Tarragona. Ens va agradar jugar a les bitlles catalanes i  conèixer gent nova.

Jaume, Maria, Isidre, Cisco i Dolores



dilluns, 2 de maig del 2016

JOCS ESPORTIUS DEL TARRAGONÈS

El dia 30 de març vam anar a La Pobla de Mafumet a participar en els Jocs esportius del Tarragonès.
Vam jugar a esgrima, van ser molt divertits els jocs de les espases i els globos, però el dels gots no ens va agradar gaire.
Juan, Sandra

Sara, Luís
Jordi, Matias

CELLER AUGUSTUS FORUM

Dins l'activitat de cuina, també ens plantegem visitar empreses relacionades amb el sector de l'hosteleria, comercialització de productes alimentaris.....Aquesta vegada, hem visitat el celler Augustus Forum.
Ens ha agradat molt el tast de vinagres i veure el celler ple de botes on es fa el vi.


Rosa, Anabel, Anna, Alejandro, Joan, Núria

VISITA AL MUSEU MARÍTIM

Vam agafar el tren al Vendrell i vam arribar a la Plaça Catalunya, allà vam agafar el metro. Vam menjar uns entrepans amb el Bero. Ho vam passar molt, molt bé i després vam agafar el tren i vam tornar cap aquí. (D.P.)



David P, Yolanda, Consol, Oscar, David S., Candido, Mohamed, Ramón
 



Vam anar al museu marítim i vam veure barcos reals i grans. Els havien desmuntat i muntat de nou per posar-los en el museu. Vam veure els diferents accessoris  del barco: timó, veles, màstils. R.A.)